maandag 2 januari 2012

Best wishes for 2012

Allereerst willen wij jullie allemaal het beste toewensen voor 2012!!

 Helaas hebben we geen foto waar we met z'n allen opstaan, dus dan maar zo.
Dit jaar hebben we geen witte kerst gehad, maar vorige week dinsdag begon het toch te sneeuwen. William vindt de sneeuw erg leuk. Vooral om te voelen hoe koud het is, het aparte gevoel van er door te lopen enz. De snowboots en snowpants zijn nu eindelijk in gebruik. Een hele heisa om alles aan te trekken, maar zo blijft hij lekker warm als we gaan wandelen.

Het huis dat achter ons stond, is afgebroken en nu wordt de grond verkocht om huizen op te bouwen. Het witte huis met de schutting er omheen is ons huis. William kon mooi alles bekijken door het raam, terwijl ze het afbraken. Op weg naar Melissa zijn we er even langs gelopen.
Nu de sneeuw er weer eenmaal is, is het ook wel weer gezellig. Vooral voor de kinderen die nu vakantie hebben!
Ze geven nog meer sneeuw op voor vandaag en wie weet kunnen we vanmiddag wel een sneeuwpop maken!

We hebben niet zo heel veel bijzonders gedaan in de vakantie. Gerard heeft het erg druk met werken en zodoende geen vrij.
Met 2e kerstdag zijn we naar Hester en Henk (zwager en schoonzus) geweest voor supper. Gerards ouders kwamen ook en het was erg gezellig! 2e Kerstdag kennen ze hier niet, op die dag hebben wij hier Boxing Day. Op Boxing Day zijn alle winkels open en hebben grote kortingen. Een keer zijn we met Boxing Day naar de Mall geweest om te winkelen, maar dat was eens en nooit weer! Wat druk is het er. Iedereen is uit op koopjes en het is er bijna te druk om nog wat te vinden.
Met oudejaarsavond zijn Marvin en Lisa geweest en hebben we een gezellige avond gehad met elkaar. Iets na 6 uur hebben we naar NL gebeld om gelukkig nieuwjaar te wensen. Toch apart dat het in NL 6 uur eerder nieuw jaar is.

Ik zal nog even een paar foto's van Sofia plaatsen. Dan kunnen jullie zien hoe hard ze alweer gegroeid is.Geniet nog even van dit laatste weekje vakantie!

6 opmerkingen:

 1. Ha!
  Jullie ook de beste wensen voor 2012! Gezellig hoor die sneeuw, hier is het erg zacht. Wat lijkt William veel op jou, Gerlien! Hij heeft ook krullerig haar, leuk zeg! Sofia is meer donker he, leuke foto's zeg!!! Sweet family! Ik zal gauw eens foto's van Niek mailen.

  grtjes Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Gerard en Gerlien,

  Jullie ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Idd raar dat het bij jullie pas 6 uur later nieuwjaar is. Erg leuk al die verhalen van jullie! Kvind het super leuk om te lezen en te zien. En wat groeien die 2 kids van jullie zeg!! Lief hoor die foto's. Geniet maar van de sneeuw, hier in NL stormt het vandaag. Brrr...

  Grtjes,
  Dinja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haa! Wat een schattig gezinnetje. Alles goed daar? Vandaag met fam naar den Haag geweest. Erg interessant en leuk! Gemeentemuseum bezocht enz. Vnav naar oniversium geweest met best en evi. Ga nu slapen. Fijne dag!!! Liefs je zusje anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Gerard en Gerlien!

  De beste wensen voor het nieuwe jaar he!! Regelmatig kijk ik op deze site, erg leuk! Lieve foto's zeg! Ik hoop je gauw te schrijven, dan komen mijn 'buiten europa' postzegels ook nog eens op! Komen jullie dit jaar nog naar NL?

  Veel liefs, Caroline!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Gerlien en Gerard,

  Van ons ook een gezegend nieuwjaar toegewenst, leuk zeg de foto,s De kinderen groeien als kooltjes en wat heerlijk dat er al sneeuw valt in Canada. Hier is het een kwakkelwinter met heel veel water!Ik hoop nog steeds op goed koud weer. Ook nog bedankt voor de Tenderflake met het recept erbij! Doen jullie dat met fruit of met vlees erin? Hier is alles goed, wij leven naar de bruiloften toe d.v. 9 maart Rineke en Piet en 26 april Dirk Jan en Annenmiek! De hartelijke groeten van ons allemaal en tot d.v. in het voorjaar.

  Groeten van tante Gerdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha familie,

  Jullie ook de beste wensen voor het nieuwe jaar! Wat een mooie foto's zeg! Sofia groeit echt hard zo te zien.

  Groetjes vanuit een stormachtig en nat Holland!

  Arend & Marieke

  BeantwoordenVerwijderen