zaterdag 21 januari 2012

Snow

Het is nu echt winter in Canada! De afgelopen dagen is er aardig wat sneeuw gevallen. Vanmorgen scheen de zon zo mooi dat we een wandeling hebben gemaakt. Onderweg heb ik een paar foto's gemaakt.

Dit is onze straat.

Allemaal goed ingepakt tegen de kou!Dit is het huis van onze vrienden, Dave en Melissa. Daar zijn we vanmorgen even geweest en hebben er gezellig koffie gedronken. Ik vond het wel leuk om jullie een echt Canadees huis te laten zien. Je ziet hier veel huizen met 'siding.' Dat zijn latten gemaakt van een soort plastic die je in verschillende kleuren kunt krijgen. De mooie kleur blauw kun je niet echt goed zien op de foto, omdat de zon zo fel was. Het onderste gedeelte is gemetseld met steen en het dakkappel is betimmerd met hout. Het huis is trouwens net zo gezellig van binnen als het er van buiten uit ziet!De achterdeur met de tuin.

De voorkant van ons huis.

Zie je hoe blauw de lucht is? Dit weer hebben we meestal in de winter. Veel sneeuw en strakblauwe luchten. De zon is erg fel en met al die sneeuw is een zonnebril wel nodig.

Met Sofia's huid gaat het een stuk beter! De dokter heeft een zalf voorgeschreven en 'snachts doe ik nu sokjes om haar handjes, zodat ze zich niet kan krabben. (Bedankt voor de tip!!) Afgelopen nacht heeft ze eindelijk weer doorgeslapen en is ze niet wakker geworden van de jeuk! Ze voelt zich nu ook een stuk beter, gelukkig maar!

Enjoy your weekend!

2 opmerkingen:

  1. O woh, wat een plaatjes! Zulk -schitterend- weer hebben we hier zelden..en al helemaal de laatste tijd niet. Fijn dat het met Sofia stukken beter gaat! gr maatje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woow, sneeuw is toch mooi en, mevrouwtje Pas?!!:) gratis, anneke

    BeantwoordenVerwijderen