woensdag 12 oktober 2011

Hiep, hiep hoera!

William is alweer 2 jaar! Vorige week donderdag was de grote dag!
We hadden een garage voor hem gekocht met twee autootjes erbij, hij vond het geweldig!

Wow!

'sMorgens kwamen de schoonzussen met de kinderen die nog niet naar school gaan. William genoot van alle aandacht en cadeaus. Hij snapte er nog niet veel van dat hij jarig was, maar na een paar cadeautjes wist hij wel dat alles dat ingepakt was, voor hem was.

Wat zou er in dit grote pak zitten?

Nadat alle cadeaus waren uitgepakt, was het tijd voor drinken en taart. Voor de volwassenen had ik peach pie en apple pie gebakken en voor de kinderen cupcakes. Cupcakes maken is weinig werk en het ziet er met een beetje versiering al erg feestelijk uit.


Blazen William!

Het opeten was een groot feest met veel kruimels en icing all over the place! Maar dat mocht de pret niet drukken.
Nadat de monden en handen weer schoon waren geveegd konden de kinderen gaan spelen. William had mooie cadeaus gekregen en dat vonden de andere peuters ook erg interessant. De jarige vond dat niet altijd even leuk...;-)
'sAvonds kwamen Gerards ouders eten en kreeg William een vuilniswagen met echte zwaailichten en geluid. Dat hij toen niet meer wilde eten was eigenlijk ook wel te begrijpen.
Helaas kon de familie uit Holland er niet bij zijn. We hebben toen 'smiddags via skype met elkaar gepraat en alles laten zien. William vindt skype helemaal geweldig. Hij schreeuwt en praat zo hard als hij kan tegen het scherm, waar hij zn opa, oma, tantes en oom ziet. Tja, je moet natuurlijk extra hard praten als ze zo'n eind weg wonen.
Op zo'n dag mis ik mijn familie toch wel extra. Het zou zo gezellig zijn geweest als we met zn allen van alle gezelligheid zouden kunnen genieten!
Dat was ook zo afgelopen zondag toen Sofia is gedoopt. Gelukkig konden ze via de kerktelefoon toch nog het belangrijkste gedeelte meeluisteren. Zo heb je toch nog een beetje het gevoel dat je bij elkaar bent.

Sofia is gedoopt door Rev. Bazen uit de States. Lisa, een goede vriendin van ons, heeft haar binnengedragen.

 Sofia in haar doopjurk.

De doopjurk is door mijn schoonmoeder gemaakt van haar trouwjurk. Het is dus echt een familiestuk.
Ze is nu al weer 7,5 week! Je kunt de veranderingen met de week zien. Ze lacht nu ook en kan je heel vriendelijk aankijken alsof ze weet waar je over praat. We genieten er erg van en William ook!
'Ah, biby!'  zegt hij dan en knuffelt haar of geeft haar een kus. Niet altijd even zachtaardig, maar het is goed bedoelt.

Hallo!

2 opmerkingen:

 1. oh wat een feest voor William! Inderdaad is het heel jammer dat we er niet bij konden zijn.. William skettert wel zo hard door de telefoon en bij het skypen, dat we hem al zo over de grote plas heen, kunnen horen! groetjes maatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gerlien,

  Van harte gefeliciteerd met William's verjaardag!
  Wat een heerlijke kinderen hebben jullie, geniet er maar heel veel van, ondanks dat je het vaak druk hebt, het gaat allemaal zo snel voorbij!
  Ook een leuk idee cupcakes als verjaardagstaart.
  Kun je het recept van de peach pie ook een keer opschrijven?

  Groetjes tante Gerdien

  BeantwoordenVerwijderen