dinsdag 25 oktober 2011

What a suprise!

I got quite the shock, 2 weeks ago! Het was op zaterdagmorgen, 15 oktober. Betteke, m'n zusje, belde om te vragen hoe je een lekkere appeltaart kunt bakken. Ik gaf haar wat tips en we kletsten nog wat verder. Nadat ik de telefoon had opgehangen, zei ik tegen Gerard, 'Ik heb zo'n zin om iemand van Holland te zien, I can almost taste it!' Tja, daar is nu eenmaal niks aan te doen, want helaas kun je niet zomaar even naar Nederland toe gaan.
Dus ik ging maar verder met alle huishoudelijke klusjes en Gerard moest weg om een kamer op te meten voor vloerbedekking. Ik vond dat hij nogal nette kleren daarvoor had aangetrokken, want normaal grijpt hij elke gelegenheid aan om z'n oude kloffie aan te trekken! Maar nee, hij moest alleen maar wat opmeten, dus dat kon wel met nette kleren. Ik was al blij met zo'n vooruitgang en zei verder maar niks!;-)

sMiddags ging William voor een dutje en Sofia begon te huilen, dus ik besloot om haar nog maar wat te voeden. Ondertussen zag ik Gerards bus het oprit oprijden, gezellig hij was weer thuis!
Gerard komt de kamer binnenlopen en opeens hoor ik een hoop gegil achter hem en staat Anneke in de kamer!
Je kunt je wel voorstellen dat ik me helemaal naar schrok! Ik kon het gewoon niet geloven! Maar m'n zusje stond er echt, dus het moest wel waar zijn! Wat een verassing!
Gerard hoefde dus helemaal niet te werken, maar was naar Toronto, naar het vliegveld gereden.Het was 3 weken geleden al geregeld en ik had echt helemaal niks door!

We hebben een erg leuke week gehad en zo als altijd vloog de tijd voorbij! We hebben gewinkeld, heel veel gekletst, van William en Sofia genoten, naar de Amish geweest, genaaid (Anneke heeft een rok voor mij ontworpen:-) enz. Het was superleuk! Vorige week vrijdag kwam veel te snel en toen heeft Gerard haar smiddags weer terug gebracht naar het vliegveld.

Tante Anneke ;-)


Natuurlijk moesten we ook nog even uit for a real Canadian breakfast!

Time flies when you're having fun, zeggen ze hier. Maar dat klopt ook echt. In ieder geval hebben een mooie week om op terug te kijken en wie weet wanneer de volgende komt...;-)

2 opmerkingen:

 1. Tsss...ik hoef niet zo in de picture hoor;)
  'k Vond het ook zo leuk!!! Jamemr dat de tijd zo snel voorbij vliegt hé. Nu weer in Nl. Moest wel even wennen. Tja, Canada is ook zo anders en stiekum mis ik mijn kleine nichtje en neefje wel erg! 't Zijn schatjes!

  Byeee! Knuffel van tante Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke verrassing! Wat zullen jullie een leuke week gehad hebben. Zou ook graag even om t hoekje willen kijken, maar helaas, dat gaat lastig

  grtjes Lianne

  BeantwoordenVerwijderen