dinsdag 1 januari 2013

Geluk zol joar!

2012 is weer voorbij, 2013 is begonnen. Wij wensen jullie allemaal een gezegend en een voorspoedig nieuw jaar toe!

Ik hoop dat jullie allemaal een goede jaarwisseling hebben gehad. Die van ons was heel rustig, omdat er hier geen vuurwerk wordt afgestoken. We hebben vrienden over gehad en hebben een erg gezellige avond met elkaar gehad. En Betteke is hier nu, dus dat maakt het extra speciaal!
Dat is wel zo gezellig om familie of vrienden tijdens de kerstvakantie te hebben! Jammer dat ze vrijdag alweer naar huis moet!
Nu genieten we van de sneeuw, het lekkere eten (morgen doe we wel aan de lijn;-), gezelligheid, vrienden en familie en William en Sofia.
We hebben sleetjes gekocht en de kinderen vinden het prachtig!


De tas kan mooi bij Sofia op de slee en dient gelijk als contra-gewicht. Anders schuift ze van de slee af met die gladde snowpants. Sjaals om, handschoenen, snowboots en snowpants aan en ze zijn klaar voor ritje in de slee. En hoe harder hoe beter!


We hebben de afgelopen week al van alles gedaan. Vanavond gaan we gourmetten en morgen gaan Betteke en ik met z'n tweetjes winkelen. Gerard blijft thuis om op de kinderen te passen. Lekker luxe hoor!Sofia was vanaf het eerste moment niet meer weg te slaan bij Betteke. Hier is ze aan het wakker worden na een middagdutje. Lekker knuffeltje!
Maar nu gaan we eerst theedrinken, want Betteke heeft thee gezet. Nog een reden waarom we haar straks gaan missen...;-)

3 opmerkingen:

 1. Hoi Gerlien en Gerard,
  Wij wensen jullie ook samen met de kids een voorspoedig 2013 toe! Wat gezellig dat Betteke er is! En wat een leuke foto van William en Sofia op de slee, lekker winters! Ik bel snel weer een keer!

  groetjes van Wim,Lianne en Niek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, Jullie ook een goed en gezond 2013. heerlijk weer bij jullie. hier is het zacht en veel regen. vandaag een droge dag. alle goeds gewenst. groetjes fam. veneman

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog! Enne...over vier weken komt je big sister al;)
  Grts, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen