maandag 12 november 2012

Tafel en kussen

De tafel en het kussen zijn nu helemaal af! De kamer ziet er een stuk lichter en frisser uit. We zijn echt blij dat we de tafel geverfd hebben!
Het bovenblad heeft Gerard vervangen door planken uit een oude schuur. Hij heeft ze glad geschuurd en daarna heb ik het een paar lagen was gegeven. Zo blijf je dezelfde kleur houden en komen de verschillende kleuren in het hout nog beter naar voren. Het ziet er mooi robuust uit.


De foto is niet helemaal scherp, maar het was niet licht genoeg om een mooie foto te maken en met een flits wordt de rest zo donker. Maar zo krijgen jullie wel een beetje een idee.

 
 
Sofia moest ook even op de foto. Ze wordt een heel dametje en loopt nu goed. Grappig om te zien hoe ze overal naar toe stapt.En dit is het kussen geworden. Het in elkaar zetten viel gelukkig mee en nu ligt hij op de bank te pronken;-)


Dit is de achterkant van het kussen. Je ziet ook nog een klein stukje van het tafelblad. Een beetje verf en wat vrolijke kleuren geven de kamer alweer een heel ander gezicht!
Maar nu ga ik mn spullen pakken om mijn vriendin Inge van het vliegveld op te halen. Ze blijft een week, dus we gaan er echt van genieten!

1 opmerking:

  1. hi Gerlien, wat mooi is je kamer nu geworden, veel lichter! en volgens Elisabeth: fleuriger!:)
    Wat netjes gehaakt! En dat Sofia al zo goed loopt! gr maatje en pisje

    BeantwoordenVerwijderen