maandag 8 oktober 2012

Williams 3e verjaardag!

Eindelijk was het dan zo ver! Eindelijk was het zaterdag, de dag waar William het de hele week al over had. Williams verjaardag!
Hij wilde ballonnen voor z'n verjaardag, nou dat is een makkelijke wens:


William en Sofia waren door het dolle heen, toen ze alle balonnen op de bank zagen. Maar er waren nog meer cadeaus voor hem en zo zou het de hele dag doorgaan.
Er lagen ook nog 3 cadeaus van de familie uit Holland, die zouden we uitpakken voor Skype. Maar helaas was de telefoonlijn kapot en hadden we de hele dag geen telefoon en internet. Echt jammer, dat het net op zn verjaardag was. Een cadeautje heeft hij uitgepakt en van de andere 2 zegt hij, 'Wachten tot opa en oma op de computer zijn, niet uitpakken!' Dat gaan we vandaag dus nog doen.

'sMiddags kwam de verjaardagsvisite, dus had ik nog mooi de tijd om zijn verjaardagstaart af te maken.


Het is de eerste keer dat ik een echte verjaardagstaart heb gemaakt en het was meer werk dan ik had gedacht. Het is heel lastig om de icing er netjes op te smeren. Maar het was erg leuk om te doen! De tractor moet rood zijn, maar hoeveel food colouring ik er ook in deed, het werd niet roder! De wielen zijn van doughnuts gemaakt. William was er in ieder geval blij mee!


De kinderen konden lekker in de basement spelen en hadden de grootste lol met al de balonnen!
sAvonds kwamen Gerards ouders eten en zo hadden we een hele gezellige dag en William is heel blij met al z'n cadeaus!

Vandaag is het Thanksgiving, een nationale feestdag. Wij doen niet zo heel veel bijzonders vandaag. Buiten moet de groententuin nog opgeruimd worden, het gras moet nog worden gemaaid enz. Het is prachtig mooi weer, de kleuren van de bomen zijn zo fel en kleurrijk! Het is nu wel opeens echt koud geworden. Je gaat hier van de zomer opeens over in de winter. De winterkleren kunnen nu uit de kast!
Vanavond gaan we een ham eten met ananassaus, rijst, champignonnen en ui, heerlijk! We hebben de voorgaande jaren wel de traditionele kalkoen gedaan, maar dat is erg veel werk! Vooral nu we vandaag nog het een en ander klaar willen krijgen, omdat ons huis te koop staat. Iemand nog geinteresseerd in een mooi vakantie huis...?;-)

5 opmerkingen:

 1. Ha!

  Super die taart!! Heel knap! En op de foto lijkt het gewoon rood hoor. Erg leuk om te zien die foto's

  Grts Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Gerlien, wat heb je die taart leuk gemaakt, heel orgineel!! Zo'n vakantiehuis lijkt me heerlijk, alleen een beetje ver he;-) By the way, kijk ik uit naar je email! Liefs Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gerlien,

  Nog gefeliciteerd! Wat een leuke taart. Vorig jaar toen Peter 4 werd heb ik ook een taart gemaakt, maar dan met blauwe kleurstof. Alle taarteters zaten met een blauw gekleurde mond, ik word er nog regelmatig aan herinnerd.. Gaan jullie verhuizen? Bedankt voor het aanbod, maar voor een vakantiehuis is het me net wat te ver:)
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gerlien,

  War super leuk die taart! Jammer om op te eten;-)
  Gefeliciteerd met William. En nog bedankt voor jullie kaart voor Niek!

  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Gerlien

  Erg leuke taart!! Knap, vind ik ook erg leuk om te doen alleen ontbreekt me de tijd met de kids, maar ja probeer wel steeds

  Groetjes Janine

  BeantwoordenVerwijderen