donderdag 23 augustus 2012

Sofia's Birthday!!


Sofia werd afgelopen maandag alweer 1 jaar!! Wat is dat jaar snel voorbij gegaan en wat een grote meid is ze al geworden!
De eerste verjaardag vind ik toch wel heel speciaal. Een jaar geleden was ze nog maar zo'n klein babietje, net geboren, alles nieuw. En nu, een jaar verder, is ze al een echt persoontje en kun je haar niet meer weg denken!
Ze is flink verwend met cadeaus! Een babyborn pop, een poppewiegje, serviesje, poppewagen, enz. enz. Eerlijk gezegd geniet ik zelf ook van al die mooie meidencadeaus;-)
Ze kreeg de babyborn pop van mijn familie en die heeft ze uitgepakt voor Skype, zodat iedereen mee kon genieten. Ze kon de familie uit Holland ook nog een beetje op de verjaardag zijn.
'sMorgens kwamen er familie en vriendinnen en we konden gezellig buiten zitten. Bij de bakker had ik een grote cake voor haar besteld (ik heb hem dus niet zelf gemaakt;-), want de oven is kapot. Jammer, want ik had me er op verheugd om mooie cupcakes te bakken. Geeft niet, dit was ook erg lekker en scheelde weer tijd.
Sofia genoot van alle aandacht en bij elk cadeau dat ze uitpakte liet ze een lachje horen. Zo leuk!

 

 sAvonds zijn we met wat familie uit eten geweest en aan het eind van de dag was ze moe van alle aandacht en cadeaus.

 
Lekker even relaxen met de pop tegen papa aan. William genoot er ook van. Vooral van de balonnen, waar hij de hele dag wel mee wilde spelen. Hij kreeg ook nog een cadeautje van zn tante, zo voelde hij zich niks te kort gedaan. En natuurlijk van de snoep in de snoepzak die in een keer op moet. Nouja, het is ook maar een keer verjaardag!
 
De zomervakantie is alweer bijna om. Gelukkig is het nog steeds mooi weer en we moeten er nog maar zo veel mogelijk van genieten!
Aline is geweest voor 4 weken, wat erg gezellig was. We zijn nog een paar dagen weggeweest naar een openlucht museum, hebben gewinkeld en zijn naar het strand geweest. De weken vliegen zo voorbij!
Zoals jullie wel gemerkt hebben, ben ik niet zo'n hele trouwe blogger. Ik zit er over te denken om te stoppen, maar ben er nog niet helemaal uit.
Ik ben namelijk niet zo'n computer-iemand. Ik zit liever iets te handwerken of i.d. Pas probeerde ik nog om deze blog wat mooier te maken door wat foto's bovenaan bij de titel te plaatsen of een fotocollage te maken, zodat je een paar foto's tegelijk kunt laten zien, maar ik heb geen idee hoe dat werkt! Als iemand nog tips heeft...
Ik ga er nog even over denken en zal het jullie laten weten!
 
 

6 opmerkingen:

 1. hi Gerlien,
  Gewoon doorgaan! Veel te leuk! gr maatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gerlien

  Zou het jammer vinden als je stopt, hoeft toch ook niet zo vaak wat te schrijven zoals je nu doet vind ik het erg leuk en kijk regelmatig. Blijven we nog een beetje op de hoogte van onze familie in Canada!
  Gewoon een paar leuke hoogtepunten en leuke foto's dan blijven wij je wel volgen
  Groetjes Janine Huisken-Flim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Gerlien, Allereerst nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Sofia, Zo te zien en te lezen heb je een leuke dag gehad. Wij zouden het jammer vinden als je stopt met de blog. het is voor ons nederlanders leuk om iets te horen en te zien van het wel en wee van onze canadese neven en nichten. we zouden het zeker gaan missen als je stopt, maar we kunnen je natuurlijk niet dwingen. geniet nog van het lekkere weer en tot de volgende blog. groetjes van Bert, Marije, Bart, Lieke, Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerlien,
   Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Sofia. Zo'n eerste verjaardag is altijd bijzonder, van een kleine baby tot een dreumes!
   Ik zou het heel jammer vinden als je stopt met bloggen. Je schrijft altijd gezellig en het is leuk om te lezen en zien over het leven aan de andere kant van de oceaan.
   Groetjes, Linda van de Bruinhorst

   Verwijderen
 4. Het lijkt mij wel duidelijk wat je moet doen...:)

  Lfs, Annke

  PS: check weblog van JanvdMaat;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Gerlien,

  Gefeliciteerd met de verjaardag van Sofia! Ik sluit me aan bij de reacties van de anderen! Maar natuurlijk moet je het zelf weten...

  Groetjes Marieke van 't Hof

  BeantwoordenVerwijderen