maandag 9 juli 2012Canada Day was een prachtige dag om voor het eerst naar de beach te gaan. Afgelopen week is het hier zo heet geweest, dat een duik in het water een welkome afwisseling was!
Gerard was die dag vrij en we besloten om naar Port Burwell bij Lake Erie te gaan. Voor Sofia hadden we het kleine badje meegenomen, zodat ze daar lekker in rond kon spartelen. William vermaakte zich met zwemmen, zandkastelen bouwen en een wandeling maken. Het water was heerlijk, niet te koud. De zon was fel en voordat ik het wist, was ik flink verbrand! Volgende keer goed insmeren!
Het voordeel van een meer is dat het water niet zout is. Vooral met kinderen is dat erg fijn! Het valt niet eens op dat het een meer is, want het is zo groot dat Nederland er wel een paar keer in past!
Misschien dat we deze week nog een keer gaan!:-)
Woensdag was mijn verjaardag. Een gezellige dag met veel visite! sMorgens kwamen de schoonzussen en schoonmoeder (altijd weer jammer dat mijn familie er niet bij kan zijn) en smiddags een stel vriendinnen. De zon scheen en we waren van plan om gezellig buiten te zitten. Maar het was zo heet dat we besloten om binnen bij de airco te zitten. Het had smorgens een beetje geregend en daarna was het tropisch vochtig, erg benauwd.
Ik was weer erg verwend met cadeaus!

Vrijdag en zaterdag hadden we Nostalgia Days in Norwich. De Main Street staat vol met kraampjes er zijn volop aanbiedingen. Bij de bakker (de Hollandse winkel) haalden we appel- en kersenflappen, waar vooral William erg van genoot!

 
De dagen en weken in de zomer zijn zo weer vol. Er is altijd wel wat te doen en anders is er de tuin wel. Vandaag hebben we de tuin flink onderhanden genomen en onkruid vrij gemaakt. Het ziet er nu weer mooi uit.
Hopelijk heb ik deze week nog tijd om te haken. Daar ben ik weken niet aan toe gekomen. In ieder geval hoef ik me nooit te vervelen!
Vanmorgen belde mijn zus Aline met het grote nieuws dat ze volgende week dinsdag komt en blijft voor 4 weken!! Gezellig, we hebben er nu al zin in!
Deze zomer was namelijk de eerste keer dat er niemand kwam. M'n broertje is 2 zomers geweest en nu misten we hem toch wel. Leuk dat Aline nu komt!
Ik hoop dat jullie een beetje van ons mooie weer meekrijgen, ik hoorde dat het koud gaat worden in NL. Wij een beetje regen van jullie en jullie een beetje hitte van ons, dan zijn we meer in evenwicht!;-)

4 opmerkingen:

 1. Zo die foto's van Lake Erie, daar kunnen we volgende week ook wel een keer naartoe, of die weken erna..!!
  Als ik op de weatherforecast kijk, dan lijkt me Canada helemaal geen slecht idee vergelekenen met het weer hier!)
  Nou, ik heb er zin in! Volgende week rond deze tijd stap ik heerlijk in de auto opweg naar het Schiphol, grijns!
  Groetjes en tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi weer daar hé en wat staan Sofia en Willempje er weer leuk op. Leuk hoor zo'n uitje!
  Het meer is denk nog mooier voor William om te zwemmen dan het eenvoudige zwembadje de Koerbelt in Rijssen...;) :)

  Liefs, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een weertje hebben jullie! Dat is wat anders dan in ons kikkerlandje...
  Zo te zien vermaken William en Sofia zich prima! gr maatje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heej, wat een prachtig weer hebben jullie! Hier regent het al de hele week. Wim moet nog 1,5 week werken en heeft dan ook vakantie, hopelijk is het dan mooier weer. Niek vermaakt zich binnen gelukkig nog prima. Gezellig dat Aline langs komt, geniet ervan!

  grtjes Lianne

  BeantwoordenVerwijderen