maandag 21 mei 2012

We're back again!

We zijn weer terug van weggeweest! Na 5 weken Holland is het toch echt wel even wennen om weer thuis te zijn.
Wat hebben we een mooie en leuke tijd gehad!! Heerlijk weer bijgekletst met familie en vrienden, gewinkeld, genoten van het Hollandse landschap, dagjes uit geweest, naar de markt enz. enz.
Maar wat gaat de tijd snel! Voor we het wisten zaten we alweer in het vliegtuig op de terugweg. De heenreis was niet zo heel prettig (alleen reizen met twee kinderen is toch wel pittig...;-), maar de terugreis verliep gelukkig heel voorspoedig!Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met vertellen. Er waren zoveel hoogtepunten en leuke dingen die we gedaan of meegemaakt hebben.
Om een paar hoogtepunten te noemen: dagje uit met mijn familie naar het openluchtmuseum in Enkhuizen, bruiloft van een neef en nicht van beide kanten (fijn om zo de hele familie weer te zien), naar Intratuin (wat kun je toch mooie decoratiespullen kopen in NL!), bijkletsen met de vriendinnen, een high tea met de tantes en nichtjes en nog veel meer! Maar het meest toch wel om gewoon lekker thuis te zijn en gezellig samen koffie drinken en iedereen te zien genieten van de kinderen.
Willam heeft het nu nog steeds over de ezel, de kippen en opa en oma, oom en tantes. En niet te vergeten Luuk, de hond. Hij zegt nu nog steeds dat de korstjes van zijn brood voor Luuk zijn.
William en Sofia hebben er ook echt van genoten. William verveelde zich geen moment en Sofia hoefde maar een kikje te geven of er kwam al iemand aanrennen om haar te pakken. Geen wonder dat ze er nu aan moet wennen om zonder te doen...;-)

Helaas komen aan alle leuke dingen een eind. De 5 weken waren zo om en we hadden nog wel langer kunnen blijven. Je komt toch altijd weer tijd te kort. Afscheid nemen is niet leuk, vooral niet nu we kinderen hebben. Gelukkig dat we kunnen emailen en skypen, zo blijft de familie toch nog op de hoogte. Kinderen veranderen zo snel! Maar het was heel fijn dat we de mogelijkheid hadden om zo lang te komen!
Nu zijn we weer terug in Canada. Het is wel weer wennen, maar gelukkig is het erg mooi en warm weer en is er genoeg werk te doen. De beste remedie!
Vandaag is het Victoria Day en heeft iedereen vrij. We zijn vanmorgen naar een tuincentrum geweest en hebben bloemen gehaald voor in potten op het deck en de tuin. Maar daarover meer in een volgend blogbericht.
Zo gezellig al die bloemen, heerlijk om dan op het deck te zitten en genieten van de warme zon en alle fleurige bloemen!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Gerlien,

  Wel even wennen weer, maar thuis is het toch ook weer goed met je gezinnetje.
  Het is hier nu heel warm, in de avond kun je heerlijk buiten zitten, overdag is het mij te warm.
  Toch ook genieten van alles wat groeit en bloeit, zo mooi de natuur!! Over een poosje kun je lekker met al het fruit bezig.

  Groetjes oom Jan en tante Gerdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was super dat jullie er waren!! We Miss you;) liefs, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wheeeeheeee!! Ik mis William en Sofia! Geniet ervan met het mooie weer, hier begint het weer te regenen.
  Liefs Betsie

  BeantwoordenVerwijderen