dinsdag 21 februari 2012

Gehaakt kussen

Het gehaakte granny-square kussen is eindelijk af! Soms kwam het er een paar dagen niet van om te haken en de andere dag kwam ik weer een stuk verder. Nadat ik 16 squares afhad, heb ik ze aan elkaar genaaid. Het kussen viel een beetje klein uit en het miste iets. Daarom besloot ik er een rand en een schulprandje omheen te haken. (Gelukkig heb ik een schoonmoeder die me op weg kan helpen!)
Toen dat af was heb ik een kussenhoes genaaid, waarop ik het gehaakte vastzette met de naaimachine.

 
En toen was hij af! Mijn eerste, echte haakproject. Hij is niet helemaal perfect, maar dat geeft niet. Ik ben er al heel tevreden en blij mee.

Sofia is afgelopen maandag alweer een half jaar geworden en toen heb ik er maar gelijk een 'fotosessie' van gemaakt. 

Ons kleine prinsesje op de troon;-)
Op naar het volgende haakproject. Op internet kun je ook hele leuke ideeen opdoen. http://www.freubelweb.nl/ is een erg leuke site met heel veel verschillende technieken. Van kleien tot naaien en vilten. Moeilijk om een keuze te maken!

Ondertussen tellen we de weken af tot we naar NL gaan. Het lijstje met wat we allemaal mee terug willen nemen wordt langer en langer. Dat wordt nog afstrepen denk ik. Jammer dat ze de nieuwe regel van 1 koffer p.p. hebben ingevoerd. Nog een dikke 6 weken en dan is het al zover!

2 opmerkingen:

  1. Knap ej! Schulp randje is ook erg leuk!!! Groetjes, Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi, wat een lekker Sofietje! Het kussentje past helemaal op haar kamer! Nog een paar leuke roze handmadebymum spulletjes en ze krijgt een echte meisjeskamer! gr maatje

    BeantwoordenVerwijderen