dinsdag 6 september 2011

More pictures of Sofia!

Hier alvast een voorproefje van het geboortekaartje! Het zal nog even duren voordat jullie ze in NL zullen hebben, omdat mijn moeder ze meeneemt.
Voor het geboortekaartje heb ik online naar voorbeelden gekeken en dit is het resultaat!

Met Sofia gaat alles goed. Elke dag kun je zien dat ze veranderd. Ze wordt wakkerder, kijkt met haar grote ogen rond en draait haar nek zelfs al.
Mijn moeder is hier nu (helaas gaat ze eind deze week alweer naar huis) en dit hielp/helpt echt om weer op te knappen. Ik wordt lekker verwend. Mag niks doen in huis en alles wordt voor me gedaan!;-) Ik zal straks nog weer moeten wennen als ze weg is.
Ook kregen we een koffer vol cadeautjes en het was een feest om uit te pakken! Kleertjes, armbandjes, sokjes, kaarten enz. enz. Alleen al die mooie kleuren al! Het is toch wel heel leuk om een meisje te hebben...;-)

Heel veel kleertjes!

En heel veel kaarten!

Zoals je kunt zien hebben we het kleine wiegje alweer naar de basement verhuisd. Sofia is 'snachts helaas meer wakker dan overdag en trappelde zichzelf helemaal omhoog in het wiegje, totdat ze tegen de spijlen aanlag. Dit vonden we niet meer veilig en daarom hebben we het ledikant maar weer opgezet. Het werkt wel makkelijker, omdat het hoger is.

Maar we worden niet alleen verwend met cadeaus. Familie, vrienden en kennissen komen maaltijden, cakes en ander lekkers brengen.
Even een foto van een mooie kwarktaart die we kregen.


Nu nog weer wat een paar foto's van Sofia:
Kusje voor m'n zusje

Sweet dreams

Lekker in bad geweest!

4 opmerkingen:

 1. Ha Gerard en Gerlien,
  Erg mooie foto's! Het kaartje hebben we ook al gekregen. Mooi!

  Liefs Betteke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey!

  Wat een mooie foto's!! Echt een heel mooi meisje! Het kaartje heb ik al vastgehouden! ;-) Leuk hoor, lekker roze. Nu Sofia nog een keer!! :-) Jammer dat je moeder alweer naar huis is.....Moeten jullie met z'n allen maar snel een keer hier naartoe komen! :-)

  Groetjes,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi allemaal,
  het was heel fijn om bij jullie te zijn geweest! Nu kunnen we weer een poos alleen genieten van jullie foto's...
  big hug maatje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi weer om Sofia even te zien! Die foto van William met Sofia, prachtig! En wat kijkt ze al wijs he, heerlijk! Genieten jullie maar lekker met z'n 4tjes!!

  lfs Lianne

  ps: Erg mooi geb. kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen