maandag 27 mei 2013

Victoria Day


Vorige week maandag was een perfect day! We hadden heerlijk warm weer en zijn de hele dag buiten geweest. Omdat het Victoria Day (een nationale holiday) was, had iedereen vrij en konden we gezellig met z'n allen in de tuin werken.
Ik was al vroeg uit bed gegaan om de was te doen, zodat ik overdag niet binnen hoefde te werken. We wilden graag de groententuin klaar krijgen en dat is altijd best nog wat werk. Het weer was ook zo lekker, het was gewoon heet!

's Morgens kwam eerst mijn schoonzus met een paar kinderen op de koffie en 'smiddags mijn schoonouders voor lunch. Van zo'n dag kan ik echt genieten. Iedereen thuis en samen in de tuin rommelen, familie en vrienden die even langskomen, het zonnetje dat schijnt, dit zijn de ingredienten voor een mooie dag.


Samen met Aline en Williams help, hebben we de bedden klaar gekregen voor de zomer. De raised beds zijn zo'n verschil met de doorsnee groententuin, dit werkt super! Je hoeft niet zo ver te bukken, het is een stuk meer georganiseerd en het staat ook nog eens leuk;-)


Aan het eind van de dag waren we moe, maar voldaan. Vooral William en Sofia waren klaar voor een goede wasbeurt.

 
 
Als kers op de slagroom waren we uitgenodigd bij John en Willeke voor een bbq. Gewoon lekker hamburgers op een bolletje met salade en een heerlijke spinach dip.
 

 

Na een dag hard werken, smaakte het extra lekker. Na de tijd hebben we nog even rond het kampvuur gezeten en daarna zijn we op tijd naar huis gegaan.


The perfect end of a perfect day!

2 opmerkingen:

 1. Hee, je hebt weer leuke actiefoto's geplaatst en zo te zien hebben jullie genoten! Mooi om te zien! Enne supertof dat jullie weer naar Holland komen, gaan we absoluut meeten!! Liefs Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gerlien,

  Heerlijk zeg dat weer! Hier was het vandaag ook heerlijk zonnig. Nog wel een frisse wind, maar al heerlijk dat de zon schijnt en het niet regent!
  Prachtige moestuin hebben jullie! 'k Zou het ook wel willen hebben, maar in ons dorpstuintje is daar geen ruimte voor. Maar ik heb wel aardbeien, een rabarberplant en courgetteplanten. Hopelijk geven die ook wat oogst, want niks is leuker dan groente uit eigen tuin!
  Wat worden de kinderen groot zeg! Wat heerlijk voor je dat je naar NL kunt komen!

  Groetjes,
  Arend, Marieke & Niek

  BeantwoordenVerwijderen